1. Question: Do different grammatical forms have to be added as separate keywords?
    Example:" fee" (sg.) vs. "fees" (pl.) or "return" (present) vs. "returned" (past)
    Answer: It is enough to enter one grammatical form.
  1. Question: Do synonyms have to be added as separate keywords?
    Example: "voucher" vs. "coupon"
    Answer: Yes, synonyms have to be added as separate keywords.

  2. Question: Do American English (AE) and British English (BE) words have to be added as separate keywords?
    Example: "center" (AE) vs. "centre" (BE)
    Answer: They have to be added as separate keywords.

  3. Question: Do common typos or grammatical errors have to be added as separate keywords?
    Example: "separate" vs. "seperate"
    Answer: Typos are not recognised, two separate keywords have to be added.

  4. Question: How many words can a keyword exist of?
    Example: "reach" vs. "couldn´t reach anybody"
    Answer: A keyword can exist of unlimited separate words. This functionality is called "multi-word keywords".

  5. Question: Within "multi-word keywords", do different grammatical forms have to be added as separate keywords?
    Example: "can´t reach" vs. "couldn´t reach"
    Answer: Both grammatical forms have to be added.

  6. Question: Are "multi-word keywords" recognized even if a full stop divides the separate keywords in the comment?
    Example: "Your website is slow" vs. "I like your website. However, it is quite slow."
    Answer: "Multi-word keywords" are not recognized if a full stop divides the separate keywords in a comment. The "multi-word keyword" "your website is slow" would only be recognized in the first example.

  7. Question: Within a "multi-word keyword", does the order of the separate words matter?
    Example: "postage free" vs. "free postage"
    Answer: The algorithm recognizes both orders.

  8. Question: Within a "multi-word keyword", are connecting words ignored or do they have to be added to the keyword?
    Example: "fish chips" vs. "fish and chips"
    Answer: Connecting words are ignored as long as they are stop words. It is enough to add "fish chips" for the algorithm to recognise "fish and chips"

    Example: "fish chips" vs. "fish but not chips"
    Answer: It is not enough to add "fish chips" for the algorithm to recognise "fish but not chips"

    Example: "packaging quality" vs. "the packaging was of very good quality"
    Answer: It wouldn´t be enough to add "packaging quality" for the algorithm to recognise "the packaging was of very good quality".

  9. Here you can find the lists of the stopwords for the German and English language.
War diese Antwort hilfreich für dich?